The school building survey

While we’ve been away Jan has been helping the school children of the Dylon Thomas Community School to stitch together the photographs taken during their building survey. This is western side of the Swansea Canal wall, which had been converted into a series of offices and small buildings for the Copperworks. Looks excellent if you ask me!

A total of five photographs were stitched together by the pupils of the Dylon Thomas Community School for this photograph.

A total of five photographs were stitched together by the pupils of the Dylon Thomas Community School for this photograph.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s